În perioada 23-25 septembrie 2019, la București, a avut loc Workshop-ul cu tema “Definirea Sindicatelor pentru TINEri”

Scopul acestei întâlniri a fost definirea și înțelegerea bazei sindicale, atât pentru tinerii membri de sindicat, cât și pentru cei care nu aparțin vreunei structuri sindicale, în sprijinirea procesului de întelegere a ceea ce fac sindicatele și a valorilor promovate de acestea.

Prin acest seminar, ne-am asumat misiunea de a asigura prezența unei voci puternice a tinerilor în plan național și internațional, provenind din diverse sectoare de activitate ale economiei.

Workshop-ul a fost organizat la inițiativa Comisiei de Tineret a C.N.S.L.R.-Frăția, în colaborare cu structura de Tineret a Federației Sindicatelor din Macedonia de Nord, avand ca invitat un reprezentant al structurii de tineret al Confederatiei Podrepka  – Bulgaria cu susținerea financiară a Fundației  FriedrichEbertStiftung prin domnul Matthias Weber, șeful biroului FES din Bratislava.

Vom continua să fim prezenți și activi, atât în cadrul structurilor Confederației, la nivel național, cât și în cadrul structurilor de tineret ale Confederației Europene a Sindicatelor, pentru a ne implica și pentru a susține democrația, solidaritatea și dreptatea socială, pentru că ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI.


COMISIA DE TINERET
C.N.S.L.R. – Frăţia