CNSLR-Frăția prezentă în cadrul reuniunii anuale a Forumului Tineretului 2022

În cadrul reuniunii anuale a Forumului Tineretului 2022 (Federația Sindicala Sănătatea), care a avut loc la Leordoaia, Moldova, echipa EPSU (Victor Sandu – Vicepresedinte Comisia de Tineret CNSLR – Frăţia și Alexandru Odica, membru al Comisiei de Tineret CNSLR – Frăţia) au întâlnit cei mai activi și implicați studenți, voluntari și activiști de tineret din sectorul de sănătate toţi sub umbrela Federația Sindicală „Sănătatea” din Moldova și Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova. Au fost 3 zile de traininguri, activități și ateliere, derulate in perioada 4-6 septembrie 2022.

Experții EPSU & CNSLR au împărtășit misiunea, viziunea și valorile noastre participanților și le-au împărtășit câteva studii de caz, exemple de bune practici si modele de organizare și recrutare a tinerilor membri în mișcarea sindicală.

De asemenea, a existat o prezentare a rețelei de tineret EPSU si CNSLR – Frăţia, despre structură, activități, campanii de social media, întâlniri și rezultate.

Participanții au fost foarte interesați de activitățile și politicile EPSU si CNSLR-Fratia, în special de cele legate de tineri.