Suntem solidari cu Ucraina! Spunem un NU răspicat războiului din Ucraina!

Suntem solidari cu Ucraina!
Spunem un NU răspicat războiului din Ucraina!

CNSLR-FRĂȚIA își exprimă solidaritatea cu poporul ucrainean și suntem alături de colegii noștri din Confederația Sindicatelor Libere din Ucraina. Această escaladare inimaginabilă a conflictului dintre Ucraina și Rusia înseamnă suferință și moarte pentru mii de oameni.
Nu putem accepta ca oameni nevinovaţi să devină victime ale ambiţiilor politice ale unor lideri dictatoriali, ale căror acţiuni sunt mânate doar de orgolii și dorinţă de putere… !
Le suntem alături ucrainenilor, în trăire, dar deznădejdea, teama și lipsa de speranţă a acestor oameni, care au doar vina de a trăi pe teritoriul ţării lor, lasă în noi amprenta puternică a durerii… Femei, copii, bătrâni – cu toţii debusolaţi, speriaţi, înfometaţi – au luat drumul către nicăieri… ce poate fi mai dureros…? !

În era tehnologiei de vârf, a digitalizarii și a performanţei în toate domeniile, trăim imaginea a ceea ce credeam că a rămas doar în paginile de istorie ale secolelor trecute: mobilizări de trupe, atacuri, foc, ocupări de teritorii – în timp ce singura dorinţă a oamenilor, acum, pare doar aceea de a supravieţui, de a se mai bucura de viaţă…

Libertatea și pacea la acest moment sunt dezideratele supreme, ale lor, dar și ale noastre!

CNSLR- FRĂȚIA susţine nevoia de pace în Ucraina și în întreaga Europă și solicită tuturor liderilor politici să acţioneze împreună pentru a contracara efectele devastatoare ale continuării acestui conflict.

#împreunăpentruviitor