Comunicat de presă CNSLR-Frăția

Pe data de 23 februarie 2022, , începând cu ora 10.30,  C.N.S.L.R. – FRĂȚIA organizeză Conferinţa de deschidere a proiectului Sindicatele pentru o redresare echitabilă: Consolidarea rolului sindicatelor în atenuarea impactului crizei COVID-19 (ETUC Project 2021-11) ,care se va desfăşura în format on-line.

Conferința va reuni, pe lângă reprezentanti ai  instituţilor implicate în dialogul social din România, reprezentanți ai autorităților publice şi ai organizațiilor sindicale afiliate la CNSLR- FRATIA, și are drept scop  prezentarea  activităţilor proiectului dar şi abordarea unor teme referitoare la  rolul şi importanţa dialogului social în procesul de implementare al Planului National de Redresare şi Rezilienţă, teme de o importanţă  deosebită în special în aceasta perioadă de redresare post COVID 19.

Proiectul este finanţat subsecvent,  în cascadă, de Confederaţia Europeană a Sindicatelor, care este titularul cererii de finantare aprobată de Comisia Europenă în cadrul Acordului de grant CE – N° VS/2021/0214, prin care  își propune să sprijine consolidarea capacităților organizațiilor sindicale prin dezvoltarea competențelor profesionale specifice dialogului social și implicarea în procesul de luare a deciziilor, a liderilor și personalului organizațiilor afiliate, în vederea armonizării intereselor în beneficiul comun.

Descrierea si evoluţia activităţilor proiectului,  materialele aferente acţiunilor precum şi rezultatele implementării le puteti urmări în secţiunea specială dedicată acestui proiect, pe site-ul Confederaţiei.